IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
9.11.2013
Tilastot
Käyntejä: 18 946
Kommentteja: 269
Koko
34 jäsentä
Tyttöjä: 15 (45 %)
Poikia: 19 (55 %)
Keski-ikä
35,3 vuotta
Otos: 22 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,2 vuotta
Ylläpitäjä
SocialOverload
Valvojat
viznut, zombah, timoel, raztaman, RikkRakk, Mape, nedgång, maatunut, high_priestess, ZeroSaint, Töötti-Mansson, RayVen, Morgaine22, tervapannu, KorvenKuningas, EltontheSieni, ...

Jäsenet (34)

BaranparmawenAkhnatenKuunsuruSocialOverloadScuupiEltontheSieniLeila-AdaraSylvatirtervapannuhigh_priestessKorvenKuningasKirousRayVenApacheSarolazombah

Kuvaus

kolka.jpg
SAURA.jpg
Pakanavuori_Kuva%20023_MP.jpgKolmikoytisienvuori_koko%20maalaus_MP.jpg
Mertavuori_IMG_0036_MP.jpg
Kintahuon_AL_0019_p.jpg


~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
SIITÄ LÄKSI VÄINÄMÖINEN,
LÄKSI POIES POHJOLASTA,
KIRJUTTI KIVEHEN KIRJAN
SORMELLA NIMETTÖMÄLLÄ,
SAKARILLA VASKISELLA.

~ Suomen kalliomaalaukset on niinkuin valtavia "noitarumpuja", joita "soittivat" muinaiset tietäparantajanäkijänoidat. Ja ne voimakkaat luontopaikat on edelleen hyvin pyhiä ja kalliot henkiä täynnä.

Oliko ensin vahvat voimapaikat, järvet, joet, kivet ja kalliot, jotka kutsuivat muinaiset "henkitaiteilijat" luokseen...?

Kalliomaalaukset liittyy syvästi luontosuskontoihin, noituuteen ~ šamanismiin...
Niitä ei voi yksiselitteisesti tulkita, vaan ne on niinku runoja ja unia, pyhiä alkukuvia, portteja henkien maahan... ~

http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomalais-ugrilaiset_kansat
http://fi.wikipedia.org/wiki/Kampakeraaminen_kulttuuri
http://fi.wikipedia.org/wiki/Kivikausi
http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_kalliomaalaukset
http://fi.wikipedia.org/wiki/Hiisi
http://fi.wikipedia.org/wiki/Seita
http://fi.wikipedia.org/wiki/Noitarumpu
http://s4.postimg.org/z6zrn3bgt/kannus.jpg
http://s24.postimg.org/qylcpmkxh/noitarumpu.jpg
http://s27.postimg.org/mjl7m63kz/noita.jpg
http://www.thuleia.com/rumpukuviot.html
http://www.ismoluukkonen.net/kalliotaide/suomi/index.html
http://www.rockartkivikas.fi/
http://www.rockart.fi/kalliomaalaukset/index.htm
http://s22.postimg.org/evwdzcsup/kalliokultti.jpg
http://www.kotus.fi/?s=1999
http://s12.postimg.org/shpugvlhp/jumalniemi1.jpg
http://www.suomalaisensamanisminkeskus.fi
http://shamaaniseura.fi/

~" Jokaisen pyyntiyhteisön jäsenen tuli tietää haltioista ja ylimaallisista voimista sen verran, että pystyi pysymään niiden kanssa jollain tavoin väleissä. Vaikeimmissa tapauksissa yhteisössä täytyi olla yhdyshenkilö hoitamaan suhteita niihin päin. Tällaista yhdyshenkilöä tarkoittavaksi oppisanaksi on vakiintunut šamaani. Sanan alkuperänä on Siperiasta levinnyt tunguusikielinen šaman..."~ http://s29.postimg.org/vxbkisjjb/kivikaudenihminen.jpg

~ ŠAMAN ~ Se joka tietää...
~ Suomessa tietäjän nimityksiä ovat olleet esimerkiksi: turja, jumala, noita, taikuri, velho, poppa, myrrysmies, puhallusmies, loitsija, intomies, näkijä, runoja, runoi...

Kommentit

13.10.2014 22:06<Kristian1>Johanneksen evankeliumissa kerrotaan kuinka Jeesus avasi sokean miehen silmät kahdessa vaiheessa. Mies näki ensin hämärästi, sitten kirkkaasti, kun Jeesus kosketti toisen kerran häntä. Tässä on tärkeä opetus kaikille, jotka julistavat evankeliumia hengellisesti sokeille. Ensin tulee julistaa Lakia, joka on valo ja vasta sitten, kun ovat tulleet synnin tuntoon, tulee julistaa Sanaa rististä, joka on suurempi kirkkaus kuin Laki. Muutoin saadaan aikaan vain käännynnäisiä, jotka etsivät apua Jeesukselta ajallisiin ongelmiinsa. Sellaisista ei tule todellisia opetuslapsia, vaan sielullisia nurisijoita ja kristillisiä narssistejä, jotka häpäisevät Totuuden Tietä. Meidät on kutsuttu avaamaan ihmisten silmät, että kääntyisivät hengellisestä pimeydestä Valoon, Saatanan vallasta Jumalan Pojan Valtakuntaan ja saisivat syntinsä anteeksi ja perisivät Taivaan Valtakunnan.
13.10.2014 22:07<Kristian1>Maailma on kuin suuri kapakka, johon ihmiset houkutellaan hienoilla lupauksilla, tunnelmilla ja kepulikonsteilla. Sitten kun ihmisparka on kunnolla sisälle päässyt ja rupeaa mainosten ja odotusten mukaan toimia, tuhlaten kaiken sinne, se kohta heitetään pihalle pippurit silmillä ja paikat väännettyinä. Sitten samainen ulosheitetty ja pettynyt tyyppi törmää kirkoissa lupauksiin ja houkutuksiin paremmasta elämästä ja tarttuu siihen ja ottaa Kirjan ohjeet tosissaan. Pian hän huomaakin ettei saisi sielläkään liian tosissaan elää ohjeiden mukaan ja huomaan tulevansa henkisesti ulos-heitetyksi sieltäkin! Mutta onneksi Jeesus lupaa että jokainen joka Hänen tykönsä tulee uskossa, Hän EI HEITÄ POIS. Kyllä Jeesus lupasi että todelliset seuraajiansa joutuisivat maailman ja uskonnollisen leirin ulkopuolelle. Tämä on se risti, jonka jokainen uskova joutuu/ saa kantaa. Jeesus on kuitenkin läsnä voiman antajana, Henkensä kautta. Siksi Sanan julistuksen tulee kertoa realiteetit, jottei houkutellaan sisälle ihmisiä väärillä lupauksilla, pettäen heitä. Sillä pahat päivät tulevat ja silloin monet lankeavat pois luullen Jumalan valehdelleen heillä, vaikka sen ovat tehneet ihmiset.
13.10.2014 22:08<Kristian1>Amen <3
14.10.2014 00:18<zombah>Eli saarnamies ei suostu lopettamaan edes kauniisti pyydettäessä... sehän onkin hienon ihmisen merkki se.
14.10.2014 00:19<zombah>Kirjoittaisit edes omaa sanaasi etkä copypastettaisi jostain noita lurituksia.
14.10.2014 00:20<zombah>@MillaMagella: Kiitosta :). Sääli ettei sivujen käytettävyys ole parasta luokkaa mutta onhan tuo jo hyvä alku :).
14.10.2014 01:03<Stargazer68>@Kristian1: Vielä näyttää Ukko sulle tien ja närhen munat :D
14.10.2014 01:07<Stargazer68>Wikistä pien tiedonjyvänen.. "Valtio kielsi muinaisuskon harjoittamisen 1600-luvulla, mutta Suomessa tiedettiin tai epäiltiin olevan vielä 1700-luvulla pyhiä lehtoja, joita kirkonmiehet ja viranomaiset pyrkivät hävittämään. Nykyisistä juhlapyhistä laskiainen, helasunnuntai, juhannus, pyhäinpäivä ja joulu olivat alun perin suomalaiseen alkuperäisuskontoon kuuluneita juhlia."
14.10.2014 04:54<Kristian1>@Stargazer68: Elä näytä kun en halua nähdä sun niitä kaluja. Erehdyt kun näkisit sillä olen entinen lajini taitaja joten lopeta toi uhkuminen sillä suunsoittaja olet vain. Suuttuminen on myöntymisen merkki joten en vastaa enään yhteenkään sun juttuihis joten kirjoita mutta en huomio.. Jos niitä aijot mulle näyttää niin kannattis harkita kenelle näyttelet sun pikku havejas...
14.10.2014 04:57<Kristian1>@zombah: Kiitos..
14.10.2014 07:22<Stargazer68>@Kristian1: ..ja taas varmistui,miten oot ihan väärässä yhteisössä kun et tuotakaan tajunnu oikein..puuttunee huumorintaju..ja tieto..?
14.10.2014 11:36<Baranparmawen>Jännä että noi kalliomaalauslöydökset keskittyy vaan tietylle alueelle Suomessa.. ite kävin just sunnuntaina Laukaan Saraakalliolla täällä Jyväskylän lähistöllä. Siellä on vissii skandinavian laajimmat löydökset.. oli kyllä niin upee kokemus, että menen heti uudestaan kun vaan mahdollista.. :) <3 vanhimmat maalaukset ilmeisesti 6600 vuotta vanhoja :)
14.10.2014 14:11<Stargazer68>@Baranparmawen: Millainen paikka se on noin kulkemisen kannalta?
14.10.2014 23:02<Baranparmawen>@Stargazer68: No kyl sinne pystyy kapuaan ihan melkei kuka tahansa, mut sillee suht jyrkkää laskeutumista :) Oikeestaan meitsi meni bootseilla ku ei oltu suunniteltu etukätee et siel käyää :D japääsin silti.. mut tähän aikaan vuodesta tietty vähä liukasta kaikki lehdet ja märät sammaleet..mut puun juurakoista ja kiven rosoreunoista sai hyvin kiinni :)
15.10.2014 21:59<Kristian1>Käsky nro 10: "Älä himoitse lähimmäisesi huonetta. Älä himoitse lähimmäisesi vaimoa, ... Äläkä mitään, mikä on lähimmäisesi omaa." (2Moos.20:17) Tästä käskystä fariseus Saulus Tarsolainen tuli tietoiseksi synnistä. Kaikessa muussa, hän onnistui ulkonaisesti noudattamaan Jumalan käskyjä. Jos nyt joku FB kavereistani ajattelee suurin piirtein noudattavansa 10-käskyä, niin mieti Raamatun Sanaa: "Sillä joka pitää koko Lain, mutta rikkoo yhtä kohtaa vastaan, Se on syypää kaikissa kohdin." (Jaakob 2:10) ja vielä viimeiseksi naulaksi hyvyytesi ja omavanhurskautesi arkkuun: "Joka siis ymmärtää tehdä sitä, mikä hyvää on, eikä tee, hänelle Se on synniksi." (Jaakob 4:17) Joko käsität ystävä, että olet tuomittu Jumalan Lain edessä ja tarvitset pelastusta itsesi ulkopuolelta? Hyvät tekosi eivät riitä sinua pelastamaan, ei uskontosi, filosofiasi, ei mikään auta. Joko Ristin sanoma herättää kiinnostuksesi? Vai menetkö ohi selityksinesi, kartuttaen päällesi Jumalan vihaa Tuomio päivään, paaduttaen sydämesi?
16.10.2014 02:03<Kristian1>@Negativity: Kun olen lukenut sen 1933/38 raamatun monesti läpi eikä siellä ole yhtään sellaista kohtaa joka olisi elämän vastainen. En löydä sieltä mitään pahaa, en löydä sieltä muuta kuin totuutta jota en voi missään kohden sivulla, ja vielä vähemmän kokonaisuudessa kieltää..
16.10.2014 02:16<Kristian1>@Negativity: Olen lukenyut biblian ja aikanaan luin mustan raamatun jossa ei ollut mitään järkeä. Koraanissa käsketään tuhoamaan toinen. Olen käynyt jehovan todistajissa ja siellä kielletään kunniottaa äitiä ja isää, joulut, pääsiäiset ja paljon joka kuuluu normaaliin elämään. Mormooneissa on milten sama asia. koraani on tuttu kirja ja kehoittaa askeleita terrorismiin eikä lähimäisen rakkauteen mutta pahinta arabienkans on se että ne ei tunne armoa ja rakkautta joten jeesus on heille vain profeetta mutta eivät voi kiletää että jeesusta ei ristiin naulittu. Koraani tuli raamatun jälkeen 600 luvulla. arabit on lähtöisin israelista ismaelista ja tekivät oman kirjansa ja laittoivat siihen omia. raamattu kirjoitettiin 100 vuotta kristuksen kuoleman jälkeen ja koraani siitä 500 vuotta. Miksi valitsin kristinuskon? Siksi että kristus on pää ja ristiin naulittu ja on alkuperäinen kun pappani sanoi: hepreankielinen ei poikkea 1933/38 raamatusta eikäa lkuperäinen kreikankilinen. Papan isä luki juutalaisuutta eli hepreaa kun ei ollut vielä suomenkilistä käännöstä joten juuret on venäjältä ja juutalaisuudesta..Koraani on lähtöisin juutalaisten maaperästä ja myöhemmin raamatun jälkeen tuli kuu ja tähti kristinuskon eli ristin yläpuolelle joka kertoo että risti seisoo lujasti maassa tänäänkin. 20 vuottta olen tuntenut erään egyptiläisen ja koraani tuli tutuksi mutta en hyväksy terroria. Monet keskustelut olen käynyt suomessa eriuskontojen kanssa. Vastaus on minulle ollut: hyvä että uskot jeesukseen siihen ristiin naulittuun :) Kymmenen käskyä ja joulu on asia josta kristillisyydessä pidän. pääsiäinen on mahtava.. Annan kristukselle kunniaa.. Gnostilaiset sanoi tai päätti että
16.10.2014 02:18<Kristian1>Magdalan maria on jeesuksen vaimo eli ne perkamentit. gnostilaiset tuli vuonna 100 ja ei kuulu koko kristillisyyteen koska on okkultinen seurakunta.. Hyvää yötä..
17.10.2014 03:31<zombah>Nuo blogipostaukset cutnpastena aiheuttaa hivenen psykoottisen fiiliksen. Mutta sama asia löytyy Kristianin omasta blogista paremmalla kappalejaolla, jos kiinnostaapi. Sinne jatkot? :)
17.10.2014 03:35<zombah>"Elkätte, imeisen lapset, sinä ilmoisna ikänä tehkö syytä syyttömälle, vikoa viattomalle! Pahoin palkka maksetahan tuolla Tuonelan ko'issa: sija on siellä syyllisillä, vuotehet viallisilla, alus kuumista kivistä, palavoista paateroista, peitto kyistä, käärmehistä, tuonen toukista ku'ottu."
02.11.2014 12:06<SylvanaVampire>@MillaMagella: tähden jos saan
02.11.2014 12:08<SylvanaVampire>\,,/
11.11.2014 21:16<Stargazer68>@MillaMagella: Siinä sitä oltiin jännän äärellä :) Anyway,mielenkiintosia paikkoja noi,täytyypä lähteä katsomaan.
18.11.2014 22:52<Mape>Serkun isä on etevä valokuvaaja jolla on silmää luontomystiikkaan. (Palkittu myös pöllöistään). http://ralf.1g.fi/kuvat/Mennink%C3%A4iset+++Oudot+otukset...
19.11.2014 20:34<Baranparmawen>Wautsi mitä kuvia :)! <3
24.11.2014 18:47<Morgaine22>Vaikuttavia kuvia!
19.12.2014 22:05<SocialOverload>Ootko Milla huomannut samankaltaisuuksia Skandinaavisten kalliomaalaus lintujen ja egyptiläisten hieroglyfi lintujen välillä?
04.01.2015 22:57<viznut>Heipähei!
05.01.2015 18:48<Mape>Moi moi !
27.01.2015 10:38<SocialOverload>Semi kallis opus. :o Liekkö löytyy sähkösenä mistään?
28.01.2015 11:10<Stargazer68>@yaGTO: Noni,menihän täs jo hetki.. :D
28.01.2015 16:36<Stargazer68>Hello,moderator..please tee jotain näille suatanan hihhuleille :D Esim. kengänkuva perseeseen..ennen ku ne taas ihan villiintyy taikka lisääntyy tässä yhteisössä.
28.01.2015 19:16<Stargazer68>Tsiisusmatafakinkraistus.
08.02.2015 12:37<Mysticpaw>Ei näin! http://www.hs.fi/kotimaa/a1423286958200?jako=8ffdb6a6c3a3...
09.02.2015 14:12<SocialOverload>Joo, jättäkää luonnonpuistot rauhaan ja jos joku merkkailee mestoja, tehkää se myrkyttömin ja muutenkin luontoa vahingoittamattomin keinoin.
09.02.2015 14:18<Mysticpaw>http://lehto-ry.org/v2/luonnonuskovat-eivat-hyvaksy-kansa...
23.03.2015 18:29<raztaman>Aina noita pakanoita ilmestyy jostain.. Kaveri kerto joskus hassun jutun sen peruskoulun musamaikasta. Oli sen eka tunti uudelle luokalle ja se kirjotti taululle liidulla "jeesus on Basso" ja lähti pois vähäks aikaa. :) Epäselväks jäi kyllä mihin se viittas.
24.03.2015 13:03<Mape>HAHAHA, Jeesus on Basso. Meidän historian maikka kirjoitti: "Cräx, Change, Ötöm?" piirtoheittimelle eikä selittänyt sitä mitenkään. Kirjoitin sen muistiinpanoihin.
31.03.2015 04:25<Kristian1>Noidiksi pukeutuneita lapsia kiertää taas ovelta ovelle. Moni vanhempi ei tiedä mitä noidat todellisessa elämässä ovat ja mitä ne edustavat. Tietämättömyys taikka välinpitämättömyys vaivaa tämän ajan ihmisiä. Kysehän on lasten kohdalla "viattomasta leikistä" mutta onko noita hyvä rooli-esimerkki lapselle? Wikipedian MUKAAN noita on : "Noita tarkoittaa ihmistä, jolla uskotaan olevan yliluonnollisia kykyjä. Noitia ovat erilaiset luonnonkansojen tietäjät: poppamiehet, velhot ja šamaanit" (http://fi.wikipedia.org/wiki/Noita ) Samoin Wikipedia kertoo noitien lentämiseen liittyvästä tarusta seuraavaa: "Luudalla ratsastava jumalatar Frigga. Seinämaalaus 12. vuosisadalta. Kuvaukset luudalla ratsastavista alastomista noidista perustuvat todellisuuteen: Keskiajalla noidat käyttivät noituusmenoissaan hallusinogeenisistä kasveista tehtyjä voiteita, joita he sivelivät keppiin ja nauttivat sisäisesti emättimen KAUTTA, sillä se paransi aineen imeytymistä. Hallusinogeenit aiheuttivat MYÖS lentämisen tunteen" (http://fi.wikipedia.org/wiki/Noita) Noituuteen kuuluu mm; orgiat, henkien manaaminen (spiritismi), horoskoopit, eläin ja ihmisuhrit. Monet entiset uskoontulleet noituuden harjoittajat ovat kirjoittaneet tarkasti noituuteen liittyvistä rituaaleista ja käytännöistä, joissa mainitaan edellä mainittuja iljettävyyksiä. KAIKKI nämä on helposti löydettävissä noituuden kirjallisuudesta jos vain haluaa etsiä. Noituudessa on kyse saatanan kanssa seurustelemisesta. Mielestäni noita on todella oksettava roolimalli lapsille. Vähän sama kuin pukisin lapseni SS-upseeriksi ja kutsuisin sitä "viattomaksi leikiksi". Mutta jos pukee lapsensa noidaksi, johon todellisuudessa liittyy ihmisten surmaaminen ja satanismi, on kyse "harmittomasta leikistä"??!! Myös Raamattu tuomitsee noituuden syntinä. "Velhonaisen älä salli elää" 2.Moos.22:18 (kashaf = noita, velho. Hebrean alkukielellä)
31.03.2015 04:25<Kristian1>"Älköön keskuudessasi olko ketään, joka panee poikansa TAI tyttärensä kulkemaan tulen läpi, tahi joka tekee taikoja, ennustelee merkeistä, harjoittaa noituutta tai velhoutta, joka lukee loitsuja, kysyy vainaja-tai tietäjähengiltä tahi kääntyy vainajien puoleen" 5.Moos.18:10-11 " Mutta lihan teot ovat ilmeiset, ja ne ovat: haureus, saastaisuus, irstaus, epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, juonet, eriseurat, lahkot" Gal.5:19-20
31.03.2015 04:25<Kristian1>:)
31.03.2015 04:26<Kristian1>Noidiksi pukeutuneita lapsia kiertää taas ovelta ovelle. Moni vanhempi ei tiedä mitä noidat todellisessa elämässä ovat ja mitä ne edustavat. Tietämättömyys taikka välinpitämättömyys vaivaa tämän ajan ihmisiä. Kysehän on lasten kohdalla "viattomasta leikistä" mutta onko noita hyvä rooli-esimerkki lapselle? Wikipedian mukaan noita on : "Noita tarkoittaa ihmistä, jolla uskotaan olevan yliluonnollisia kykyjä. Noitia ovat erilaiset luonnonkansojen tietäjät: poppamiehet, velhot ja šamaanit" (http://fi.wikipedia.org/wiki/Noita ) Samoin Wikipedia kertoo noitien lentämiseen liittyvästä tarusta seuraavaa: "Luudalla ratsastava jumalatar Frigga. Seinämaalaus 12. vuosisadalta. Kuvaukset luudalla ratsastavista alastomista noidista perustuvat todellisuuteen: Keskiajalla noidat käyttivät noituusmenoissaan hallusinogeenisistä kasveista tehtyjä voiteita, joita he sivelivät keppiin ja nauttivat sisäisesti emättimen kautta, sillä se paransi aineen imeytymistä. Hallusinogeenit aiheuttivat myös lentämisen tunteen" (http://fi.wikipedia.org/wiki/Noita) Noituuteen kuuluu mm; orgiat, henkien manaaminen (spiritismi), horoskoopit, eläin ja ihmisuhrit. Monet entiset uskoontulleet noituuden harjoittajat ovat kirjoittaneet tarkasti noituuteen liittyvistä rituaaleista ja käytännöistä, joissa mainitaan edellä mainittuja iljettävyyksiä. Kaikki nämä on helposti löydettävissä noituuden kirjallisuudesta jos vain haluaa etsiä. Noituudessa on kyse saatanan kanssa seurustelemisesta. Mielestäni noita on todella oksettava roolimalli lapsille. Vähän sama kuin pukisin lapseni SS-upseeriksi ja kutsuisin sitä "viattomaksi leikiksi". Mutta jos pukee lapsensa noidaksi, johon todellisuudessa liittyy ihmisten surmaaminen ja satanismi, on kyse "harmittomasta leikistä"??!! Myös Raamattu tuomitsee noituuden syntinä. "Velhonaisen älä salli elää" 2.Moos.22:18 (kashaf = noita, velho. Hebrean alkukielellä)
31.03.2015 04:26<Kristian1>"Älköön keskuudessasi olko ketään, joka panee poikansa tai tyttärensä kulkemaan tulen läpi, tahi joka tekee taikoja, ennustelee merkeistä, harjoittaa noituutta tai velhoutta, joka lukee loitsuja, kysyy vainaja-tai tietäjähengiltä tahi kääntyy vainajien puoleen" 5.Moos.18:10-11 " Mutta lihan teot ovat ilmeiset, ja ne ovat: haureus, saastaisuus, irstaus, epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, juonet, eriseurat, lahkot" Gal.5:19-20
31.03.2015 04:26<Kristian1>:)
31.03.2015 04:27<Kristian1>Kristukseen uskovat eivät tärvi pelätä jumalan ankaraa tuomiota kadotukseen Me ollaan KAIKKI samassa veneessä. Me ollaan tosihyviä tyyppejä evankeliumin julistaminen on pääasia ja sitä jumala vaatii meiltä toisin aika ankarasti. Me ollaan tässä ajassa lujilla ja sitä kristus sanoikin meille. Vihattuna me joudumme puhumaan herran palvelioina sanaa ihmisille. Tämä ei ole mukavaa mutta valitsimme pelastuksen ja turvauduimme kristukseen. Raamatussa on täynnä ikäviä asioita ja vakavia varoituksia kun luen, niin pelottaa välillä. Melko kauhua ja totista totta. Jumala on ankara ja puhuu voimalla. Kristukseen turvautuen ei tarvi niin jumalaa pelätä. Se mitä kristus sai käriä ankarasti eikä hän pelänny, kuinka se kärsi julmien sotilaitten edessä eikä hän ole pahaa sanonut, niin meitäkin vihataan yhtä paljon kristuksen omina. Hän kasvoi Herran edessä niinkuin vesa, niinkuin juuri kuivasta maasta. Ei ollut hänellä vartta eikä kauneutta; me näimme hänet, mutta ei ollut hänellä muotoa, johon me olisimme mielistyneet. Hän oli ylenkatsottu, ihmisten hylkäämä, kipujen mies ja sairauden tuttava, jota näkemästä kaikki kasvonsa peittivät, halveksittu, jota emme minäkään pitäneet. Mutta totisesti, meidän sairautemme hän kantoi, meidän kipumme hän sälytti päällensä. Me pidimme häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana, mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa KAUTTA me olemme paratut. Me vaelsimme kaikki eksyksissä niinkuin lampaat, kukin meistä poikkesi omalle tielleen. Mutta Herra heitti hänen päällensä kaikkien meidän syntivelkamme.
31.03.2015 04:27<Kristian1>Häntä piinattiin, ja hän alistui siihen eikä suutansa avannut; niinkuin karitsa, joka teuraaksi viedään, niinkuin lammas, joka on ääneti keritsijäinsä edessä, niin ei hän suutansa avannut. Ahdistettuna ja tuomittuna hänet otettiin pois, mutta kuka hänen polvikunnastaan sitä ajatteli? Sillä hänet temmattiin pois elävien maasta; minun kansani rikkomuksen tähden kohtasi rangaistus häntä. Hänelle annettiin hauta jumalattomain joukossa; mutta rikkaan tykö hän tuli kuoltuansa, sillä hän ei ollut vääryyttä tehnyt eikä petosta ollut hänen suussansa. Mutta Herra näki hyväksi runnella häntä, lyödä hänet sairaudella. Jos sinä panet hänen sielunsa vikauhriksi, saa hän nähdä jälkeläisiä ja elää kauan, ja Herran tahto toteutuu hänen kauttansa. Sielunsa vaivan tähden hän saa nähdä sen ja tulee ravituksi. Tuntemuksensa kautta hän, minun vanhurskas palvelijani, vanhurskauttaa monet, sälyttäen päällensä heidän pahat tekonsa. Sentähden minä jaan hänelle osan suurten joukossa, ja väkevien kanssa hän saalista jakaa; sillä hän antoi sielunsa alttiiksi kuolemaan, ja hänet luettiin pahantekijäin joukkoon, hän kantoi monien synnit, ja hän rukoili pahantekijäin puolesta. Amen
31.03.2015 13:50<zombah>Kristian1 taas vauhdissa. Vähän mennyt klubin nimi ehkä ohi silmien. Eikös kunnon kristittyjen pitäisi nukkua tuohon aikaan?
31.03.2015 21:18<Sarola>Eräs ystävä kertoi, että kun saatananpalvonnan vaaroista varoitellut Riku Rinne luennoi heidän lukiollaan pohjois-Suomessa osa porukoista sai vaan hyviä vinkkejä ja alkoivat omistautumaan asialle lisää. Ihan siis vaan pointtina, että on enemmän merkitystä minkälaisen kuvan annamme itsestämme kuin mitä puhumme. Kun ei-vakavasti otettava henkilö ja roolimalli on äänessä niin ihmiset toimivat mieluusti 180 astetta toisin. Itse on usko persoonallisen pahuuden henkilöitymän olemassaoloon ainakaan kristillisessä mielessä, vasemman käden polkuja sikäli kyllä tutkinut. Kristillisen teologian vaikutus ihmisten maailmankuvassa on kyllä melko vahva edelleen, myös monien ei-uskovaisten keskuudessa. Satanismi, teistinen-satanismi, muut vasemman käden polut....ihmisillä on edelleen samankaltaisia mielikuvia kuin hihhuleilla: a) ihmisten sieppaaminen rituaalimurhiin b) teinityttöjä kahleissa kellarissa 3) maailman tuhon suunnitteleminen yms huh hah hei....
31.03.2015 21:30<Stargazer68>@Kristian1: Ookkonä pahastiki kippee? :D
31.03.2015 23:41<maatunut>Hajottaa... :'''D. Tää ei ehkä ole paikka minne superuskis kristityn kannattaa tulla Raamattuaan ylistämään... Ketään ei vaan kiinnosta. Ehkäpä olemme lukeneet sen ja siksipä juuri emme ole kristinuskovaisia.
02.04.2015 13:02<SocialOverload>Nyt vittu oikeesti. Hihhulit roviolle.
02.04.2015 13:29<Sarola>@SocialOverlord hyvin puhuttu
06.04.2015 09:27<EltontheSieni>valitettavasti superkristityt saa vaa lisää intoa jos niille yrittää sanoa mitään.
06.04.2015 09:36<EltontheSieni>Seuraajat on yhtä sokeat kuin itse Yaldabaoth
09.04.2015 21:33<SocialOverload>Passaako bannata hihhuleita?
21.04.2015 19:50<Stargazer68>@^^^PONTIAC^^^: ateistit hihhuleita? :DDDD
23.04.2015 17:10<raztaman>Noidista puheen ollen oon kuullu läpän et suomi ois ainoo maa missä ois tapettu miehiä noitina enemmän ku naisia. Oiskohan pre-urban legend? :)
03.05.2015 15:03<SocialOverload>Hihhuleilla tarkotin lähinnä niitä, jotka tulee hieromaan omia arvoja/uskoja/genitaaleja toisten naamaan, varsinkin tällaisilla palstoilla.
07.05.2015 19:17<Sylvatir>Joka löytää näiden sanojen selityksen, se ei ole näkevä kuolemaa.
12.05.2015 22:42<Mysticpaw>Aika monessakin vanhassa uskonnossa ja kulttuurissa näkyy tätä tätä tarvetta olla vastakkaista sukupuolta. AIkoinaan se on ollut ainoa tapa ilmaista sitä puolta itsessään.
Vain yhteisön jäsenet voivat lähettää kommentteja tähän yhteisöön. Liity yhteisöön kommentoidaksesi.